نام پدر: سيد علي اصغر
محل تولد: قزوين
تاريخ تولد: 1339
سال ورود به دانشگاه: 1361
رشته تحصيلي: معارف اسلامي و اقتصاد
تاريخ و محل شهادت: 23/1/1366 شلمچه
عمليات: کربلاي 8
نگاهي به زندگينامه شهيد: انتخاب رشته اقتصاد براي توسعه اقتصاد اسلامي
با اوج گيري انقلاب اسلامي به رهبري امام امت، همدوش با امت حزب الله در تظاهرات و راهپيماييهايي که عليه رژيم فاسد ستم شاهي برگزار ميشد، فعالانه شرکت ميکرد و با پخش اعلاميه و شعار نويسي و شرکت در اعتصابات دانشآموزي نقش موثري در پيشبرد حرکت الهي مردم داشت.
پس از پيروزي انقلاب خونبار اسلامي و گرفتن ديپلم متوسطه در سال 1358 به خدمت سربازي مشغول شد. به دنبال پايان خدمت وظيفه، مدتي در بنياد شهيد انقلاب اسلامي به خدمتگزاري خانوادههاي معظم شهدا مشغول بود و در کنار آن به فعاليت در مسجد ميپرداخت. در پاييز سال 1361 به صف رزمندگان پر توان بسيج پيوست و براي سرکوبي شرارتهاي گروهکهاي وابسته به منطقة سردشت اعزام شد. در همين ايام به دليل استعداد بالايش با وجود سختگيري در پذيرش، در «دانشگاه امام صادق عليهالسلام» قبول شد. از ميان گرايشهاي علمي دانشگاه، گرايش اقتصاد را برگزيد؛ چرا که معتقد بود در اين رشته کمتر کار شده و نيروي متخصص و آشنا به احکام اقتصادي اسلام کم است. او به دو زبان عربي و انگليسي در حدي که بتواند احکام آسماني اسلام را به وسيله اين دو زبان زنده جهان به گوش مردم ستمديدة دنيا برساند تسلط داشت.
قسمتي از وصيتنامه شهيد: سرمايهها مصرف ميشوند. چگونگي مصرف مهم است.
سرمايهها خواهي نخواهي خرج ميشوند و از بين ميروند. در چه راهي مصرف شوند که سود داشته باشند؟ چگونه مصرف بشوند که زيان نکنيم؟ تنها و تنها شناخت قدر و ارزش اين سرمايههاست که چگونه زندگي کردن را به ما ميشناسانند. چرا که آنهايي که ارزش اين سرمايهها را نميدانند، آنها را به چيزهاي کم ارزشتر خواهند فروخت و ضرر خواهند کرد.
حال که سرمايهها خرج ميشوند، حال که عمر ما خواهي نخواهي ميگذرد، حال که استعدادها در ازاي خواستهها به فروش ميروند، آنها را براي چه کسي خرج کنيم که ارزش داشته باشد؟ مشتري ما چه کسي باشد که سود زيادتري بدهد؟ ! آيا اينها را براي چيزهايي کم ارزش و فاني مانند دنيا خرج کنيم؟ آيا اينها را به کساني بفروشيم که جز چند بارک الله و احياناً دست زدن چيزي ندارند به ما بدهند؟ اينجاست که قرآن مشخص ميکند که استعدادها و سرمايهها را چگونه خرج کنيم و به چه کسي بفروشيم:«ان الله اشتري من المومنين انفسهم و اموالهم بان لهم الجنه»(التوبه / 111) چه کسي بالاتر و بهتر از خداوند رحمان که مشتري انسان باشد و چه سودي بالاتر از بهشت.